torsdag 16 februari 2012

Sweet Pea – Spring Night


SAM_4873
Det gäller att vara redo med kameran de timmarna på dagen som det är riktigt ljust.  Här var jag lite försent ute men jag visar dem ändå. När vädret tillåter så tar jag mina kort ute, inne lyckas jag aldrig riktigt få till det. Är det någon som har tips? Vart tar ni era kort?
SAM_4875
SAM_4874
Här jag en söt stämpel från Sweet Pea färglagts med Copic pennor. Hon kommer säkert att dyka upp på något mer kort framöver här, för jag gjorde några olika varianter. Det stora hjärtat i bakgrunden är gjort med en die från Cheery Lynn som finns hos Strömstad Scrapbooking.
SAM_4877
En “Stor lyxros” i två toner av rosa. Finns hos Strömstad Scrapbooking, fem stycken för 15 kr.
SAM_4878
Jag övar och övar på att bli bättre på skuggning men det är svårt. Ändå så tycker jag inte att man ska vara rädd att prova färglägga med tuschpennor för det blir liksom ändå bra, även om man inte gör det som ett proffs!
SAM_4879
Fint papper från Pion Design. Detta heter Vårdikt från kollektionen Sagan om våren. Hjärtat är gjort av någon restbit från ett annat pionpapper.
SAM_4880
Ha det så gott! //Anna

2 kommentarer:

  1. Ett fantastiskt fint kort

    Ha en underbar helg
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hej Anna. Jag tycker med att det är svårt att få till bra ljus när man tar kort. men jag upplever att det blir bättre med ett staffli för kort. men det kanske du redan har testat. väldigt kul att det finns en scrapbookaffär i Strömstad !

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...