fredag 26 oktober 2012

Välkommen till världen – liljor i butiken!


Hej på er!
Nu var det länge sedan jag la upp ett alster, det har varit så mycket annat på gång i butiken och så har jag ju sökt efter Designteam. Tack alla ni tjejer som har sökt!! Så mycket talang det finns i landet! Håller på att kolla på detta nu.
Butiken har fått massor av nya blommor, både liljor, orkidéer och annat! Egna färgsättningar på det mesta så det var jättespännande när leveransen kom och fantastiskt roligt när det visade sig att alla var jättefina! Kolla in på Strömstad Scrapbooking under Blommor-Sanglert.
Här ska jag iallafall visa upp ett kort som jag har gjort på beställning som ett “välkommen till världen-kort”.
DSC_0035
Det är Magnolias stämpel Baby Edwin som jag säljer i butiken. Den är färglagd med Copic Ciao. Det stora hörnet är från Cheery Lynn Design. En av mina favoriter.
DSC_0036
Här är dekorerat med en nejlika, och två Curly gardenia mini. I mitten på kortet har jag lagt en bård med band Crispy. Nu mera har jag massor av band i butiken och det är så roligt för jag älskar band till dekorationerna. Oftast inte så mycket men lite här och där.
DSC_0033
Tack för mig denna gång! //Anna

8 kommentarer:

 1. Dejligt babykort til en lille prins. knus morkaren.

  SvaraRadera
 2. Så härligt snyggt kort!
  Gillar färgerna, din färgläggning och alla vackra detaljer!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Härligt kort och det hörnet från Cherry Lynn är verkligen fint. Får nog skriva upp det på min "önskelista". :-)

  SvaraRadera
 4. Men såå ljuvligt babykort, såå fint färglagt lille söte Edwin och gillar hörndiesen, du har gjort kortet såå superfint, ME LIKE :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 5. Å så sött, nästan så man får ont i tänderna!

  Kram Kicki

  SvaraRadera
 6. Jag tycker detta kort är jättefint, och skulle vilja prova göra det själv. Finns det jag behöver här till försäljning? Ha det gott //Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!
   Det finns mängder med blommor i butiken så det är bara att välja och vraka. Det finns många rosenknoppar att välja på, den som är på bilden heter Semi Open. Den större vita är en Nejlika. De två platta blommorna i mitten finns inte kvar i butiken, men du hittar säkert andra alternativ.

   Cirkeln och det stora hörnet finns inte kvar i butiken, men det finns andra dies. Det behövs en stansmaskin för att kunna göra dem. Har du inte det så gör istället fyrkanter i två storlekar (så det blir en liten ram). Är du bra på att klippa så går det naturligtvis bra att klippa cirklar också :).

   Bandet heter Crisp Brown och finns i butiken.
   Just den stämpeln finns inte kvar Baby Edwin, men det finns fina andra stämplar från Magnolia. I senaste kollektionen Special Moments finns en söt liten pojke.

   Välkommen in i butiken!
   Med vänlig hälsning
   Anna

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...