fredag 5 juli 2013

Designteam sökes

Susy E, Cattis och Lillblomman har skapat underbara alster för Strömstad Scrapbooking sedan hösten 2012. Efter sommaren är det dags för ett nytt team att ta över.

chrysantemum blueStrömstad Scrapbooking drivs av mig, Anna, och jag älskar att pyssla med blommor. Det har smittat av sig på butiken så nu finns det nästan 400 produkter med blommor!  Jag söker ett team som också älskar blommor och som vill hjälpa till att visa upp butikens produkter.
Ta en titt i butiken och i bloggen och se om det kan vara något för dig!

Uppdraget:
Du ska skapa 3 blogginlägg per månad med fokus på våra produkter. Dessa lägger du sen själv upp på Strömstad Scrapbookings blogg och Facebooksida. Du behöver också ha en egen blogg där du lägger upp inläggen. Uppdraget pågår från att teamet är färdigt t.o.m. februari 2014. Det är helt ok om du har andra DT-uppdrag, bara du kan hålla isär dem och har tid. Ett par gånger per termin hålls en aktivitet på bloggen/facebook som designteamet håller i.

Gör så här:
Skriv några rader om dig själv, vad du gillar att skapa och bifoga en länk till din blogg. Berätta om vilka andra uppdrag du har. stromstadscrapbooking@telia.com

Du får:
  • DT-paket med jämna mellanrum. Designark kommer inte att ingå i paketen eftersom vi inte säljer det, men mycket annat smått och gott och framförallt mycket blommor. 
  • Möjlighet att köpa de stämplar som du vill använda i dina inlägg till MYCKET förmånligt pris.
  • DT-rabatt på dina privata inköp.
  • En DT-knapp till din blogg.Var inte blyga nu utan skicka in ansökan :) Det här ska bli jättekul!
Sista dag för ansökan 31 juli.
Följ min blogg med Bloglovin
Somriga hälsningar från Anna

2 kommentarer:

  1. Vilka ingår i det nya designteamet?

    SvaraRadera
  2. Ska bli skoj att se vilka man får inspireras utav! Spännande! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...