torsdag 15 augusti 2013

Presentation av DT Britt/Homelycrafting

Hej!

Då är det min tur att få presentera mig själv, nybliven DT hos Strömstad Scrapbooking.
Jag heter Britt Christofferson och fyller 42 år i år. Jag bor på Hammarö, en underbar halvö som ligger i norra delen av Vänern och strax söder om Karlstad. Här bor jag med mina två döttrar, 14 och 19 år. På dagarna arbetar jag heltid på ett privat företag här på Hammarö som administratör. Jag trivs jättebra och det är mycket att göra vilket jag också gillar. Dock behöver jag komma ifrån verkligheten ibland och det gör jag bäst med pyssel och scrapbooking.Så hur kom jag in på scrapbooking och vad ger det mig?
Jag kom in på det genom mina barn. Vi har alltid pysslat i familjen även från tiden när jag var liten, men mina tjejer började med just scrapbooking själva kanske någon gång under 2009 och sen önskade de sig mer saker av det i present osv. Då köpte jag det till dem men var inte alls själv intresserad till att börja med. Efterhand undrade jag mer och mer vad det var och tyckte de gjorde så fina alster. Mot slutet av 2011 var jag så nyfiken att jag började själv och blev beroende direkt. Kan ju avslöja att de båda tjejerna lite senare slutade.. om det var för att jag "tog över" eller om det var det faktum att de blev tonåringar med allt vad det innebär, vet jag inte själv än.. :)  För mig har det blivit som balsam för själen. Det får mig ner i varv och samtidigt ger det mig positiv energi. Det låter klyschigt men för mig är det verkligen så.

Har jag någon speciell stil eller teknik som jag tycker mest om?
Jag började först med copic pennor och tyckte det var jättekul. Dock tyckte jag det var väldigt svårt att få det helt bra och provade istället Distress Ink både pad och refill. Det fastnade jag för direkt och nu använder jag bara det. Jag tror det passar mig och min stil bäst. Om jag skulle beskriva min egen stil tror jag det skulle bli en salig blandning av shabby chic/bondromantik och vintage.

Vad gör jag när jag inte pysslar?
Förutom att jobba en hel del så gillar jag att träna, umgås med familj och vänner. Jag läser gärna böcker och ibland bara är. Jag gillar även annat pyssel som har med inredning eller blommor att göra. Ibland får jag för mig att helt plötsligt sy nya gardiner eller fixa om hemma, göra små stilleben eller något arrangemang med blommor. Älskar att gå på loppisar och liknande. Ja där har ni mig i ett nötskal. Är ni med mig fortfarande.. ?

Måste få passa på att tacka Anna som gett mig den här möjligheten att bli en i hennes DT-Team. Det är verkligen en stor ära för mig och jag har inte tidigare haft något DT-uppdrag så det känns extra pirrigt men också väldigt roligt och spännande. Jag känner mig väldigt stolt och ser verkligen fram emot den här hösten tillsammans med Anna och mina superduktiga DT-kollegor.

Nedan finner ni mitt första kort som är ett shaker card. Jag har använt följande;
Motivet Tilda with Love Music
Tusensköna, röd mix
Vintage mix, mint green och pecan green.
Lilja creme och Rose pink som kommer från Annas egna kollektion World of Flower/Sanglert.
Tulpaner röd mix.
Linneband och vitt spetsband.
Charm Vintage nyckel


 
 
 
 
 
Jag önskar er en trevlig torsdag!
Kram Britt
 


3 kommentarer:

 1. Åh vilket vackert kort du har gjort! Motivet är urgulligt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stort grattis!
  Ska bli så himla roligt att följa där här, du gör så otroligt mycket fint!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Otroligt fint alster Britt, tack för att du delar med dig! Kram A

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...