söndag 13 november 2016

Scrapbooking. Jul och Nyårs resväska med evig kalender.


Scrapbooking. Jul och Nyårs resväska med evig kalender.



Jag föreslår att du ger en present med en universell resväska med ramar för 2 små bilder, Organizer och en evig kalender. Man kan använda 2 fickor för anteckningar, brevpapper, pennor, sax osv.

Det är en snygg och praktiskt bord attribut!






På locket sitter en liten grå fågel. Och runt resväskan finns ett läckert cirkulär fäste, dekorerad med en stor fin rosett. Resväskans handtag är fäst med fina Brads.





 Så där ser ut en öppen resväska.




För att beställa en personlig resväska med 2 ark för bilder, 2 fickor och en underbar evig kalender, skicka meddelande till gelana.savo@gmail.com


Ha en underbar dag och bli inspirerad för dina nya projekt!

Yours Lana

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Undone använder fake panerai också en ny väskekonstruktion för Zen Cartograph, som är 40 mm bred och tunnare än kronografmodellerna. Den har ett avstånd fake hublot på 45,5 mm lug-t0-lugg, är 12 mm tjockt och har 50 meters vattenmotstånd. Över urtavlan är en K1 mineralkristall, och inuti fake seiko klockan är en japansk Seiko Instrument kaliber VH31 kvartsrörelse med en mekaniserad "svep-stil" sekund hand (som förvandlas till den fake rolex snurrande skivhanden).
    Väskan är en elegant bas för klockan och kommer att användas för framtida fake Rolex Undone-produkter, säkert. Ett intressant designelement är att kronan är belägen rolex replica klockan 12 och erbjuder ett helt symmetriskt utseende på fallet, vilket jag gillar. Märkligt rolex kopia nog är kronan så dämpande att den inte kan manövreras enkelt medan remmen är ansluten till fallet. Det här är ett konstigt designutseende. Undone replika klockor påpekar att det inte är en stor sak eftersom deras remmar är utformade med snabbutlösningar som verkligen gör det enkelt att komma åt kronan. Eftersom rolex kopior det här är kvartsur är det inte så nödvändigt att justera tiden ofta. Helst skulle kronan se så snygg ut men också vara användbar medan remmen är fäst vid fodralet, men klockor kopior för mig är detta inte en avtalsbrytare.

    SvaraRadera
  3. في عمليات تجميل الثدي يوصى بأن يكمل الأشخاص الذين يرغبون في إجراء عملية تجميل الثدي فترة نمو أجسامهم، والانتظار حتى اكتمال هذه الفترة وعدم اتخاذ قرار سريع. نظرًا لأن زيادة الوزن أو فقدانه يمكن أن يؤثر على شكل الثدي، فإن الأشخاص الذين يفكرون في إنقاص الوزن يُنصح بإنقاص الوزن أولاً. لا تؤثر زيادة الوزن وفقدانه على الزرعات

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...