lördag 3 september 2011

Strömstad Scrapbooking - ny e-butik

Inte har det blivit mycket pyssel på sista tiden. Något annat har tagit min tid. Jag har startat en webbutik inom Scrapbooking. En dröm för en kortmakare som jag!! Massor av fina stämplar, papper och blommor. Butiken är helt nyöppnad och jag har valt sortimentet noga. Det finns både kända märken och massor med unika godbitar som du inte hittar i andra butiker.

Strömstad Scrapbooking heter butiken - ta en titt!


Butiken kommer att ha ett rullande sortiment, med det menar jag att jag tar in ganska få av varje modell och när det är dags att beställa nästa gång så tar jag in något annat istället. Jag har dessutom varor på väg in så kom tillbaka om någon vecka igen!

Om ni gillar butiken så hjälp mig gärna att marknadsföra den! 

Kram från
Anna
Strömstad Scrapbooking


2 kommentarer:

  1. Hej Anna! Grattis till din nya webb-butik! Det måste vara jättekul o spännande. Jag har sett flera fina saker så snart kommer en beställning från mig. Ha det bra så länge, kram Karin.

    SvaraRadera
  2. Hejsan.. ag blev så full i skratt när jag gick in på min blogg och fann en kommentar från dig. Jag hade just funnit din webb-butik och vart runt och kollat in dina läckra stämplar. Grattis till butiken. Susanne

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...