måndag 28 maj 2012

Äldre Magnolia i gulligt rosa

 

Erbjudande hos Strömstad Scrapbooking!

Köp 3 Magnolia stämplar eller dies och få ett paket med blommor på köpet.

SAM_5304

Det är en äldre Magnolia-stämpel som är färglagd med Copics. Första gången som jag vågade gå ut med MYCKET skugga runt bilden och även i klänningen. Det som jag tyckte var jättemycket färg när jag målade ser jag nu på fotot att det knappt märks :)

SAM_5300

Diesen i hörnen kommer från Cheery Lynn Design. Tagen är gjord med en stans från Magnolia. Båda finns hos Strömstad Scrapbooking.

SAM_5303

Blommorna är glittrade i hörnen med gelpenna. Rosen har jag häftat fast med häftapparat. Hur brukar ni göra? Jag har inte kommit på något annat sätt. Lim får jag inte att funka till det…

SAM_5302

Av alla blommor som jag har i min butik så tycker jag nog ändå bäst om Buds Hip Shape (S). Ni ser den knubbiga röda rosenknoppen.

Kramar från Anna

5 kommentarer:

 1. Härligt och somrigt kort, jag älskar den röda färgen du fått till på Tildans klänning och hur du matchat den med blommor. Fiffigt med gelpenna för att glittra till blommorna.

  Att häfta fast rosen låter ju som ett smidigt sätt! Jag brukar limma blommorna med scrappy glue, men de som är lite tunga kör jag med gluedots på.

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Ett jättefint kort! Vad fint du färglagt! =)
  Jag brukar använda gluedots på mina blommor. Tycker att det är väldigt smidigt och funkar bra.

  Ha en bra dag!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 3. Åh, jag skrev ju fel. Jag menade att jag hade häftat fast rosetten. Så fel det blev. Rosorna brukar jag också använda Glue Dots till...numera...när jag har upptänkt Glue Dotsen på riktigt när jag har det i sortimentet i butiken. //Anna

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart vackert kort!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Ja, det är trixit att få fast dekorationer ibland, jag använder inte rosetter så ofta men då jag gjort det har jag limmat dom eller använt Glue dots.
  Jättefint färglagt förresten, ha en bra vecka!
  Kram Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...