onsdag 16 maj 2012

Especially for you & NYHETER från Cheery Lynn

 

SAM_5314

Inspiration till detta kortet fick jag från Magnolia-tidningen 2012 nr. 2 “Mellan hägg och syren”. Det var en bild på första uppslaget som jag tyckte var fint. Försökte verkligen ta in så mycket som möjligt, men resultat blev inte ett dugg likt :)

Det gula bakgrundspapperet kommer från Prima Marketing lilla block 6’ (15x15 cm). Strömstad Scrapbooking har prissänkt dessa block nu från 79 kr till 59 kr. Finns i begränsat antal. Jättefina block!

SAM_5312

Kanterna målade jag med Distress Ink, den vita färgen. Det tyckte jag om och det var länge sen jag använde färg. Flickan är från Nellie Snellen och finns i min butik med 50 % REA för 30 kr.

SAM_5313

De små vita kanterna som skymtar bakom är ett stort hjärta från Cheery Lynn Design. Blomsdekorationerna blev lite väl spretiga denna gång. Kanske skulle hållit mig till en mer sammanhållen färgskala…resultatet blir inte riktigt som man tänkt sig ibland :)

SAM_5315

Det vita nätbandet dyker upp på nästan alla mina kort nu för tiden. Passar alltid någonstans :) Till den personliga stämpeln har jag använt dies från Nellie Snellen som är lättanvända.

NYHETER från Cheery Lynn!

Om en liten liten stund så kommer min man hem med paket från massa nya stansar från Cheery Lynn. Ser så mycket fram emot det! Finns att beställa hos Strömstad Scrapbooking!

pixie_guardian_cheery_lynn        peacock_cheery_lynn_

Kram från Anna

6 kommentarer:

 1. Superläckert kort, så fint med vit distress ink på kanterna och snyggt komponerade dekorationer!

  Oj vad många läckra nyheter i butiken, hittade en hel bunt med läckra stämplar och dies som får hamna på min önskelista =)

  Ha det bra och tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 2. Verkligen fint och vårigt kort. Älskar hur det är dekorerat. Gillar stansarna som kommit in- helt ljuvliga.

  kram Katja

  SvaraRadera
 3. Men så himla gulligt kort, underbart söt stämpel och så snyggt med alla härliga detaljer :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Ett superfint kort
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 5. Underbart kort, så sött och så härligt dekorerat!!! De nya diesen ser intressanta ut :) Ha en fin söndag!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 6. Så underbart kort, stämpeln är så himla söt:)

  Kram Anneli

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...