måndag 13 augusti 2012

DT-inlägg med Mini Fanciful Flourish

 

scrapbooking_2

Mitt lilla Designteam som består av Malin alias M.E Card Design. Inte så stort team med hon är så duktig på att få till det! Här har Malin gjort ett kort med lite olika saker från Strömstad Scrapbooking. Det vackra swirlen ovan är från Cheery Lynn Designs och kostar 89 kr i butiken.

Knopparna heter Buds Hip Shape och är verkligen läckra!

scrapbooking_1

Malin är super på att måla. Här har gjort en stämpel från Magnolia. Just denna finns inte i butiken men det finns ett helt gäng med andra ljuva stämplar från Magnolia hos Strömstad Scrapbooking. Här kommer du direkt till vårt sortiment av Magnolia.

scrapbooking_3

Hörn är kanske i mitt tycke det som är allra mest användbart av alla stansar/die. Denna kommer från Cheery Lynn Designs och heter Lace Corner. Det finns några olika varianter att välja mellan. Klicka här. 

I sommar har det varit lite pysslat för egen del. Har dock ett kort som jag ska visa upp här endera dagen. I övrigt så kommer att e-butiken Strömstad Scrapbooking att utvecklas och ta steget att ge ut en egen kollektion under eget märke. Detta kommer att ske under hösten. Har varit en del grejande och planerande med det i sommar och det är spännande värre!!! Mer om detta senare alla scrappare! (Ni är första som får veta…. :)

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Ett helt fantastiskt ljuvligt kort.
  Då har vi nåt spännande att se fram emot

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Mycket vackert med många fina detaljer. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med, Malin är jätteduktig på att både måla och dekorera! Tänk om en annan kunde få till det så snyggt.... :/

  Kram Kicki

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...