tisdag 11 juni 2013

De sötade Ugglorna i rosa!

Oj! Det känns som det var länge sedan jag bloggade nu? Jag har varit på en härlig semestertur med familjen! Men nu har jag laddat med flera blogginlägg under Juni månad.

Jag börjar med ett rosa kort med de allra sötaste små Ugglorna från Sweet Pea Stamps! Just Ugglorna är tyvärr slut men det finns massor av fina motiv att välja på!


Som så ofta när jag skapar kort har jag gått loss ordentligt med blommor på kortet! Ett tips om du skapar bulliga kort är att istället för att använda kuvert kan du vika en liten låda och lägga kortet i.


Jag gillar att mixa olika sorter till mina blomcluster! Här har jag bland annat använt Liljor, Puffy Semi Rosebuds, Buds Hip ShapeRosor Vintage Mix och Vita Rosor.


Den söta lilla träugglan kommer från Prima och ligger i en förpackning med blandade träfigurer. Asken heter Birds and Owls Wood Icons in a box. Just nu är dessa askar på REA! Jag målade min Uggla i silver och satte små svarta Rhinestones som ögon.


I övermorgon torsdag kommer jag att visa lite hur jag gör och tänker när jag skapar blomcluster. Så vill du ha tips om det så kika in på torsdag igen!

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!

4 kommentarer:

 1. Men vilka härliga ugglor och vilken härlig färgläggning!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. OMG såå otroligt vackert kort!!
  Ugglorna är ju såå söta och så fint färglagda.

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart vackert kort! Ugglorna är så söta, och blomsterarrangemanget så snyggt. Ska definitivt kolla ditt nästa inlägg. Tacksamt med tips för snyggare kort :-)
  Kram Outi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...