söndag 8 januari 2012

Färgfull Sweet Pea Stamps

 

SAM_4273

Hejsan go vänner! Nya året är här och nu kan det bara gå mot ljusare tider (haha det gäller att se det positivt va :)

En av de vackra flickorna från Sweet Pea Stamps är här målad med Copics. Jag ville göra ett färgfullt kort så det har blivit både blått, gult, brunt och rött. Papperet i bakgrunden har jag köpt för länge länge sen. Det var ett sånt där fint dyrt papper som blivit liggande för att jag väntat på rätt tillfälle. Det händer mig ibland och sen blir det liggande så länge så det inte är något kul :) Hur som helst; jag vet inte riktigt hur man beskriver ett sånt papper, men det är “fiberrikt”, grovt och nästan textilt. Sen är det även broderat i papperet. Jättefint!

SAM_4275

Jag älskar ju pappersrosor och har därför ett rejält sortiment i min e-butik Strömstad Scrapbooking. Knoppen på denna bild heter Buds Hip Shape och finns i tolv olika färger, en lite knubbigare modell.

SAM_4276

Fjärilen har dekorerats med 3d-lack för att ge extra effekt. Det syns inte på bilden särskilt bra dock :)

SAM_4278

Den bruna bakgrunden är gjord med en die från Cheery Lynn Design. Älskar deras dies. När jag skaffat mig en ny maskin (Vagabond tror jag) så ska jag verkligen förkovra mig.

Knopparna till vänster heter Hybrid Tea Rose Buds och finns i tolv färger. De små gula knopparna är bara 7 mm i storlek och finns i femton färger. Därtill är det en Cherry Blossom och en ros som är 15 mm och en som är 10 mm.

Tack för denna gång!   // Anna

3 kommentarer:

 1. Mmmm ett underbart kort.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Så underbart vackert!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Oj vilken fint stämpel, ha det så gott.

  Kram från Maud

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...