söndag 4 november 2012

Presentation av Ullis/LillBlomman!

Jag vill börja dagens inlägg med att tacka Anna som ger mig förtroendet att skapa med hennes fina produkter! Jag och de andra tjejerna i Design Teamet kommer göra vårat yttersta för att inspirera er och visa vad man kan skapa med produkterna från Strömstad Scrapbooking!Men vem är jag då? De flesta känner igen mig som LillBlomman som är mitt alias i scrapvärlden. Jag heter Ulrika Blomfelt och är av årgång 1970. Min familj består av mig, min man Anders, min son Viggo och hunden Molle. Vi bor två mil norr om Stockholm nära staden och nära skogen, helt perfekt! Jag började scrappa i april 2006 och är en hängiven scrappare som älskar det mer och mer för var dag som går. Jag har hunnit med en del designuppdrag både i butiker, inspirationsteam och tidningar.

Anna har gett oss några frågor att svara på, jätteskoj, så här kommer de och mina svar.

1.Vad ger scrappandet dig?
Oj, det ger mig massor! Utlopp för mitt stora behov att skapa med mina händer, sinnesfrid, möjlighet att spara minnen för framtiden, möten med andra scrappare och det hindrar min hjärna från att spricka av alla idéer som poppar upp i huvudet hela tiden!

2. Har du någon speciell stil eller teknik som du tycker om?
Jag tror att de flesta skulle säga att blommor är min stil även om jag själv ihärdigt hävdar att jag inte har någon speciell stil. Men även om jag blandar stilar friskt så återkommer jag oftast till att blanda romantisk stil med lite färg och teknik. Jag gillar att låta blommor och spetsar möta Gesso och Mister!

3. Vad gör du när du inte pysslar?
Scrapbookingen tar det mesta av min fritid då den täcker så mycket av mitt behov, även att fotografera som också är ett stort intresse. Men jag älskar att umgås med min familj, vara ute i naturen, att baka och inredning.

Det var lite om mig det! Nu tänkte jag visa tre alster som är typiska LillBlomman alster! Tack för att ni ville lära känna mig lite mer!

Kram!3 kommentarer:

  1. Välkommen till teamet! Jag ser verkligen fram emot att se dina alster! Och tack för den fina presentationen! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Så mycket vackert du skapar, ska bli så roligt att vara DT med dig och få se allt härligt du gör!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...